Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Učenici župske osnovne škole u eTwinning projektu “Znanja i okusi” (VIDEO)

Grupa od 15 učenika sedmih i osmih razreda i njihove profesorice Marina Marega Selecki, Nataša Bebić Bačan i Davorka Bronzić uključili su se u eTwinning projekt “Znanja i okusi” u suradnji s vršnjacima iz škole ICS "G. Bufalino" iz talijanskog grada Comiso na Siciliji.

Projekt će trajati nekoliko mjeseci tijekom kojih će učenici izmjenjivati znanja, komunicirati na engleskom i talijanskom jeziku, zajedno odrađivati zadatke iz projekta i ujedno se družiti putem foruma i video konferencija.

Jedan od ciljeva ovog projekta je upoznavanje i očuvanje tradicije svog kraja, kao i upoznavanje s tradicijom škole/zemlje partnera, kroz pripremu tradicionalnih Božićnih jela.

Za predstavljanje Božićnih okusa Župe dubrovačke izabrali smo pripremu zelene menestre. Koristili smo domaće namirnice, tri vrste kupusa i nekoliko vrsta suhog mesa. A kako je izgledalo kuhanje ovog jela u školskoj kuhinji pogledajte u videu:


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn