Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Studenti RIT Croatia donirali sredstva udruzi Slatki život i Ivanu Zucalu

U duhu ovogodišnjih blagdana RIT Croatia studenti nastavili su na poseban način obilježavati ovo razdoblje organiziranjem tradicionalne dobrotvorne aukcije u kojoj sudjeluju svi studenti i zaposlenici RIT Croatia.

Ove su godine studenti dubrovačkog kampusa tijekom aukcije prikupili 15.000,00 kuna te su spomenuti iznos odlučili donirati na način da su 8.000,00 kn proslijedili udruzi „Slatki život“ za potrebe sponzoriranja njihovog tradicionalnog zimskog kampa, dok je 7.000,00 kn uplaćeno dvadesetogodišnjem Ivanu Zucalu iz Župe dubrovačke. Ivan boluje od cereblralne paralize te će se uplaćena sredstva koristiti za potrebnu terapiju u Krapinskim toplicama.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn