Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Večer matematike u župskom vrtiću okupila 60-ak djece i roditelja (FOTOGALERIJA)

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka u srijedu je održana Večer matematike. Hrvatsko matematičko društvo je osnivač navedenog projekta koji se provodi na razini države s ciljem poticanja izgradnje pozitivnog stava prema matematici kod djece, kroz niz interaktivnih radionica. Zadovoljstvo nam je istaknuti da je u Večeri matematike u Župskom vrtiću sudjelovalo 60-ak roditelja s djecom. Zajednički su rješavali matematičke zadatke raspoređene u 12 različitih centara.

- Kako su roditelji u povratnim informacijama naglasili da im se Večer matematike čini kao „Večer igranja“ zbog ugodne atmosfere i zabavnih matematičkih zadataka, znamo da smo uspjeli postići cilj Večeri te da su se roditelji i djeca prisjetili često zaboravljene, zabavne strane matematike.

Upravo zbog navedenog motivirani smo i sljedeće godine organizirati Večer matematike, te se nadamo i veselimo budućoj suradnji i druženju s roditeljima i djecom - poručuju iz župskog vrtića.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/noc_matemtike_vrtic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn