Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U župskom vrtiću počeo ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ (FOTO)

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka je počeo ciklus od 11 radionica „Rastimo zajedno“ za pedagošku 2018./2019. godinu. Radionice odrađuju educirane voditeljice Marina Raguž, Marija Jelić, Nada Erceg i Dragana Miloslavić. Program za roditelje je besplatan i Dječji vrtić ga provodi već četvrtu godinu.

Ove godine petnaestak roditelja je obogatilo radionice svojim prisustvom. Kroz 11 radionica, koje se održavaju utorkom od 17:30 do 19:30, u interakciji i razmjenom iskustava, roditelji i voditeljice nadograđuju svoja znanja i osnažuju sebe osobno i profesionalno.
Cilj ovog programa je podrška roditeljima da u zahtjevnom, a istovremeno izazovnom odgojnom procesu, pruže što kvalitetniji odgoj za svoje dijete, ali i da se istovremeno zabavljaju i uživaju u roditeljstvu.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/rastimo_zajedno_vrtic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn