Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Valamarova maskota - račić Maro podijelio priče i slikovnice djeci župskog vrtića

Dječjim vrtićem Župa dubrovačka jučer se orio smijeh i pjesma jer im je u posjet došla Valamarova maskota - račić Maro. No ovo nije bila bilo kakva posjeta jer je Maro odgojnim skupinama „Žabice“, „Mačići“, „Zvjezdice“ i „Pačići“došao podijeliti priče i slikovnice.

„Čitaj mi, slušam te“ naziv je projekta Dječjeg vrtića Župa dubrovačka čiji je cilj osvijestiti važnost ranog čitanja, svih dobrobiti koje se njim ostvaruju te razvijanje komunikacijskih vještina kod djece, a važnost Projekta prepoznala je i vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu jednog od svojih devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja „Mali turizam“.

U sklopu spomenutog programa vrtićka se djeca kroz igru i na način primjeren njihovom uzrastu upoznaju s turizmom već od malih nogu te organiziraju posjeti djece u destinacijama gdje Valamar posluje, a ovaj put je Maro odučio mališane posjetiti u njihovom okruženju i razveseliti ih poklonima.

„Kroz slikovnice ćemo obogatiti projektni rad s djecom koji omogućuje iskustveno učenje djece, svakodnevne i planirane aktivnosti s djecom, kao i cjelokupno materijalno i interakcijsko okruženje (posudba slikovnica doma i čitanje s roditeljima). Sve navedeno unaprijediti će naš odgojno-pedagoški rad zbog čega još jednom zahvaljujemo Valamar Rivieri u ime cjelokupnog Vrtića, djece i roditelja.“, izjavila je ovom prigodom Marija Jelić, ravnateljica DV Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn