Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Svi u različitim čarapama - Župski vrtić obilježio Svjetski dan osoba s Down sindromom (FOTO)

Djeca Dječjeg vrtića Župa dubrovačka uključila su se u obilježavanje Svjetskog dana osoba s Down sindromom te su danas u vrtić došli u šarenim, različitim čarapama. Kroz različite aktivnosti današnji dan obilježila su sva djeca odgojno – obrazovnih skupina.

- U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka kroz svakodnevne igre i situacije te planski stvorene aktivnosti bogatimo dječje spoznaje o tome koliko nas različitosti povezuju. Stvaranjem materijalnog i interakcijskog okruženja i aktivnom uključenosti djece osvještavamo da smo svi po nečemu različiti, da se svi prihvaćamo i u skladu sa svojim sposobnostima pomažemo jedni drugima - poručuju iz župskog vrtića.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/vrtic_dsindrom18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn