Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odluka financiranju decentraliziranih funkcija; Župskoj školi ukupno 2.046.441,00 kuna

Županijska skupština Dubrovačko - neretvanskoj županije je donijela odluku o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja decentraliziranih funkcija osnovnog školstva kojom se osnovnim školama na području županije za materijalne i financijske rashode, rashode za materijal i dijelove za tekuće i investicijsko održavanje i usluge tekućeg i investicijskog održavanja, te rashode za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini raspoređuje 20.341.868,00 kuna.

Sredstva namijenjena za materijalne i financijske rashode koriste se za realizaciju nastavnog plana i programa javnih potreba osnovnoškolskog obrazovanja. Za tu namjenu Osnovnoj školi Župa dubrovačka je dodijeljeno 1.667.066,00 kuna.

Planom raspodjele sredstava za rashode za tekuće i investicijsko održavanje župska škola je dobila 179.375,00 kuna namijenjenih za sanaciju instalacija, izmjenu rasvjete i završetak sanacije krova.

Za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini OŠ Župa Dubrovačka je dobila 200.000,00 kuna za nabavu školskog namještaja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn