Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Podnošenje zahtjeva uvrštenje djeteta na popis za upis I. razred do 09. veljače

Ured državne uprave u Dubrovačko neretvanskoj županiji objavio je Obavijest o upisu djece u I. razred školske godine 2018./2019. u osnovne škole na području županije. U I. razred školske godine 2018./2019. u osnovne škole na području Dubrovačko - neretvanske županije upisat će se djeca koja imaju prebivalište, odnosno prijavljeno boravište na području Dubrovačko -neretvanske županije, odnosno na području koje pripada pojedinoj osnovnoj školi.

Upisat će se djeca koja do 01. travnja 2018. godine imaju navršenih šest godina života, djeca koja do 31. ožujka 2018. godine nemaju navršenih šest godina života, ali koja do 31. prosinca 2018. godine navršavaju šest godina života ako to, na zahtjev roditelja ili skrbnika i na prijedlog stručnog povjerenstva, odobri ovaj Ured državne uprave, te djeca kojima je za školsku godinu 2017./2018 rješenjem ovoga Ureda državne uprave odgođen upis u prvi razred osnovne škole.

Iz Ureda državne uprave pozivaju roditelje, odnosno skrbnike djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018/2019. da najkasnije do 09. veljače 2018. godine podnesu zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u I. razred osnovne škole.

Ispunjeni Zahtjev za uvrštavanje djeteta na popis djece školskih obveznika za upis u I.razred Osnovne škole Župa dubrovačka roditelj, odnosno skrbnik treba dostaviti Uredu državne uprave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prilogu treba dostaviti i skeniranu osobnu iskaznicu djeteta ili jednog od roditelja, odnosno skrbnika s kojim dijete stanuje, odnosno odgovarajuću potvrdu o prebivalištu ili prijavljenom boravištu.

Zahtjev, uz navedene dokumente, se može dostaviti i osobno ili poštom na adresu;

Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji
Služba za opću upravu i društvene djelatnosti
Vukovarska 16 - 20 000 Dubrovnik


Plan upisa djece u I. razred školske godine 2018./2019. u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije,

Obavijest o upisu djece u I. razred školske godine 2018./2019. u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije

Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika

Obrazac 6. – Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta/učenika


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn