Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Večeras u 18:00 sati; Večer matematike u Osnovnoj školi Župa dubrovačka

Večeras u 18:00 sati po treći put u župskoj školi će se održati Večer matematike. Večer matematike je projekt Hrvatskog matematičkog društva, a organizira se kao skup interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici.

Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu - zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

Za svaki razred učitelji su pripremili niz radionica, a po drugi put imamo i radionicu na engleskom jeziku "Math is fun". Novost ove godine je digitalna radionica za učenike od 5. do 8. razreda.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn