Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U vrtiću održan sastanak za roditelje i odgojiteljice predškolaca

U utorak, 5. prosinca, održan je sastanak za roditelje i odgojiteljice 114 djece Dječjeg vrtića Župa dubrovačka koja će na jesen krenuti u školu. Pozivu se odazvala većina roditelja, a sastanak se održao u Općinskoj vijećnici. Ravnateljica vrtića Marija Jelić pozdravila je prisutne i najavila voditeljice: pedagoginju vrtića Anu Arkulin, logopedinju Martu Jovanović, te gošće iz škole pedagoginju Paulu Zglav i psihologinju Nikicu Greguš.

Cilj sastanka je osim informiranja roditelja o nadolazećim koracima za upis djece u školu,bio i upoznati roditelje s domenama dječjeg razvoja koje su važne za procjenu zrelosti djeteta za polazak u školu. Stručne službe škole i vrtića održale su kratka predavanja i pozvale roditelje na otvorenu suradnju, kako na samom sastanku, tako i u nadolazećem periodu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn