Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U župskom vrtiću održani roditeljski sastanci za roditelje novoupisane djecu

U DV Župa dubrovačka, 19. i 20. srpnja 2017., održana su četiri roditeljska sastanka za 134 novoupisane djece u pedagošku 2017/18. godinu. Ravnateljica vrtića Marija Jelić upoznala je roditelje s cjelokupnom organizacijom rada vrtića, s programima vrtića posebno naglasivši program za roditelje „Rastimo zajedno“, koji se sastoji od ciklusa 11 radionica i počeo se provoditi u vrtiću od proljeća 2017. godine. Također ih je upoznala s njihovim pravima i obvezama te ih pozvala na otvorenu suradnju i komunikaciju s vrtićem.

Pedagoginja Martina Čupić Čeović upoznala je roditelje s procesom prilagodbe na jaslice i vrtić te im uputila mnoge savjete koji će im pomoći kako bi zajedno prebrodili prve dane boravka u dječjem vrtiću.

Na roditeljskom sastanku se roditeljima obratila i logopedinja Marta Jovanović, koja je ukratko iznijela ulogu vrtićkog logopeda te ih pozvala na zajedničku suradnju.

Zdravstvena voditeljica Maja Bender upoznala je roditelje sa zdravstvenom zaštitom djece rane i predškolske dobi u dječjem vrtiću.
Roditelji novoupisane djece jasličkog uzrasta imali su priliku upoznati odgojiteljice njihove djece, koje su ih po završetku roditeljskog sastanka upoznale s prostorom odgojne skupine u kojima će njihova djeca boraviti.

Na samom kraju, ravnateljica i stručni tim, roditeljima su zaželjeli da njihova djeca kroz igru u vrtiću radosno žive i sretno odrastaju - navodi se priopćenju DV Župa dubrovačka.

Foto: DV Župa dubrovačka


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn