Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Završen ciklus radionica Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću "Župa dubrovačka" (FOTO)

Nakon verifikacije programa „Rastimo zajedno“, Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ u ožujku je započeo ciklus od  11 radionica za roditelje. Program „Rastimo zajedno“ je program podrške roditeljstvu u kojem se stavlja naglasak na osnaživanje roditelja i jačanje njihovih roditeljskih kompetencija, znanja i vještina kojima će razvijati potencijal svog djeteta s ljubavlju. Voditeljice programa su educirane odgojiteljice i ravnateljica, program je u organizaciji UNICEF-a, odobren od strane Agencije za odgoj i obrazovanje, a za roditelje je potpuno besplatan.

Prošli tjedan završen je prvi ciklus radionica za dva tima roditelja. Radionice su se održavale u prostorima Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“. Motivirani obostranim zadovoljstvom polaznica i voditeljica, u pozitivnoj atmosferi, planira se novi ciklus radionica koji će se organizirati ove jeseni.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/obrazovanje/radionice_vrtic0617{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn