Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Završen ciklus radionica Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću "Župa dubrovačka" (FOTO)

Nakon verifikacije programa „Rastimo zajedno“, Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ u ožujku je započeo ciklus od  11 radionica za roditelje. Program „Rastimo zajedno“ je program podrške roditeljstvu u kojem se stavlja naglasak na osnaživanje roditelja i jačanje njihovih roditeljskih kompetencija, znanja i vještina kojima će razvijati potencijal svog djeteta s ljubavlju. Voditeljice programa su educirane odgojiteljice i ravnateljica, program je u organizaciji UNICEF-a, odobren od strane Agencije za odgoj i obrazovanje, a za roditelje je potpuno besplatan.

Prošli tjedan završen je prvi ciklus radionica za dva tima roditelja. Radionice su se održavale u prostorima Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“. Motivirani obostranim zadovoljstvom polaznica i voditeljica, u pozitivnoj atmosferi, planira se novi ciklus radionica koji će se organizirati ove jeseni.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn