Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Obilježavanje Dana župskog vrtića - Prigodna svečanost u vijećnici Općine (FOTOGALERIJA)

Sinoćnjom prigodnom svečanošću u vijećnici Općine započelo je dvodnevno obilježavanje Dana vrtića Župe dubrovačke kao i 22. obljetnica njegovog samostalnog djelovanja. Na samom početku prisutne uzvanike je pozdravila ravnateljica Marija Jelić. Nazočnima se obratio i načelnik općine Silvio Nardelli te ravnateljica dubrovačkih vrtića Boja Milan Mustać.

O važnosti poticanja i razvijanja samostalnosti kod djece govorila je pedagoginja vrtića Martina Čupić Čeović, a logopedica vrtića Marta Jovanović kroz svoje je izlaganje ukazala na važnost teme "Dijete usvaja jezik od rođenja". Ipak, najviše pažnje okupljenih izazvali su prisutni mališani su okupljene razveselili nastupom u nošnjama, tradicionalnim plesom "Čičak". Pokazali su svoje pjevačke ali i glumačke sposobnosti kroz igrokaz"Zaljubljeni žabac". Kroz prigodni program svečanosti prisutne je provela voditeljica, odgojiteljica dječjeg vrtića Župa, Marija Lukšić.

Proslava dana vrtića nastavlja se i danas. Odgojne skupine će imati različite sadržaje u prostoru vrtića, piknike na otvorenom, natjecateljske igre, a skupine predškolaca imat će svoju "Olimpijadu" na igralištu u Kuparima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/fotogalerije/dan_vrtica17{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn