Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Dječaci i djevojčice" iz Doma za umirovljenike razveselili župske mališane (FOTO)

Uoči Dana vrtića danas su u vijećnici Općine gostovali korisnici Doma za umirovljenike Dubrovnik. Okupljeni u dramsku skupinu "Dječaci i djevojčice" svojom predstavom "Proljeće" su razveselili mališane, odgojitelje i djelatnike župskog vrtića. U improviziranom zamišljenom brodu proveli su publiku kroz proljeće pjevajući omiljene pjesme iz djetinjstva. Ovaj neobičan spoj osoba treće životne dobi i mladosti kao i dječje zaigranosti rezultirao je ugodnim i zabavnim druženjem. Uz prigodne darove prisutne je pozdravila ravnateljica župskog vrtića Marija Jelić te zahvalila na prigodnom programu kao i ravnateljica doma Marica Miletić uz obećanje za skorim ponovnim susretom.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/obrazovanje/umirovljenici_vrtic0517{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn