Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dječji vrtići Župa dubrovačka; 25.travnja počinje upis djece u vrtić i jaslice

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka objavilo je poziv za upis djece u dječji vrtić i jaslice za pedagošku 2017./2018. godinu (početak rada 01.09.2017. godine). Zahtjevi za upis primat će se od 25.04.2017. godine do zaključno 10.5.2017. godine u prostorijama Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, svaki radni dan u vremenu od  8.00 do 12.00 sati.

Na upis je obaveznoi dovesti dijete koje se upisuje, a zahtjeve za upis djece podnose roditelji djece s prebivalištem na području Općine Župa dubrovačka za djecu koja navršavaju za jaslice jednu godinu života do 31.08.2017., a za vrtić (primarni jutarnji i skraćeni  popodnevni program) tri godine života do 31.08.2017.

Zahtjev  za upis, kao i Opći podaci o djetetu i obitelji, mogu se preuzeti u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka i na web stranici Dječjeg vrtića.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn