Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tjedan mozga u župskom vrtiću - Održane radionice „Zašto služi mozak ?“

Župski Dječji vrtić jučer su posjetile profesorice Martina Jerinić Njirić i Nina Crnogorac Šabić,  djelatnice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Odjela za mentalno zdravlje, te odradile su radionice pod nazivom „Zašto služi mozak?“, u pet predškolskih odgojnih skupina.

Na radionicama su djeca obnovila stara i stekli neka nova znanja o mozgu. Nakon toga su provodili različite vježbice, gdje su imali priliku vidjeti koji su to vrlo jednostavni pokreti kojima se može poboljšati funkcioniranje mozga.

Župski vrtić tijekom cijele godine nastaviti s provođenjem vježbi i osvješćivati važnost i ulogu mozga u svakodnevnim dječjim aktivnostima, kao i važnost u razvoju djeteta.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn