Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Povodom Mjeseca hrvatskog jezika u župskoj školi je održana radionica s prvašima

U srijedu 28. veljače za vrijeme drugog sata u župskoj školi je održana radionica s učenicima 1. e razreda i njihovom učiteljicom Nine Lujo.

Radionica je održana povodom Mjeseca hrvatskog jezika (21. 2. -17. 3.), a u njoj su župski prvašići, podijeljeni u četiri grupe,  najprije slagali puzzle napravljene od kopiranih naslovnica slikovnica, u drugom zadatku svaka je grupa dobila listić na kojem je pisalo koju slikovnicu na policama knjižnice moraju zajednički pronaći, a u trećem zadatku knjižničarka je čitala početke priča, a zatim su učenici na policama tražili slikovnicu u kojoj se nalazi ta priča.

Svi su učenici 1. e bili izvrsni u ovoj radionici: svi su se trudili i dali su sve od sebe kako bi što bolje riješili zadatke pa su zato svi dobili nagradu- neki od dječjih časopisa(Smib, Radost, Prvi izbor ili Moj planet).Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn