Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Maro Joković i Paulo Obradović župskim učenicima predstavili školu plivanja VK Gusara

Najbolji župski sportaš, vaterpolski reprezentativac Maro Joković i njegov klupski kolega iz Juga Paulo Obradović posjetili su danas Osnovnu školu Župa dubrovačka kako bi skupa sa predsjednikom Gusara Nikolom Duperom i klupskom psihologinjom Nikicom Greguš, učenicima razredne nastave predstavili vaterpolski sport i školu plivanja VK Gusara.

Paulo i Maro su učenicima govorili o vlastitim uspjesima i školi vaterpola Gusara u kojoj je Maro počeo svoje prve vaterpolske korake. U simpatičnoj atmosferi djeca su upućena u značenje vaterpola u našem kraju te informacije o tome kako se učlaniti u VK Gusar. svi zainteresirani roditelji u školi mogu dobiti upisnicu koja se nalazi i na mrežnoj stranici Gusara.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn