Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Podnošenje Zahtjeva za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2017./18.

Iz Osnovne škole Župa dubrovačka  pozivaju roditelje, odnosno skrbnike djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2017./2018. da u vremenu od 23. siječnja do 6. veljače, podnesu Zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u I. razred Osnovne škole Župa dubrovačka .

Roditelj, odnosno skrbnik, ispunjeni Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika može dostaviti u tajništvo škole osobno ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a škola će ga proslijediti nadležnoj unutarnjoj ustrojstvenoj jedinici Ureda državne uprave ili ga može poslati direktno Uredu državne uprave na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Uz Zahtjev treba dostaviti i:

1. skeniranu osobnu iskaznicu djeteta ili jednog od roditelja, odnosno skrbnika s kojim dijete stanuje.

2. kopija rodnog lista (nebitan nadnevak izdavanja)

Priloženi dokumenti:

Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika

Obavijest o upisu djece u prvi razred školske godine 2017./18.

Plan upisa djece u prvi razred školske godine 2017./18.

Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn