Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Zaklada Antuna Miloslavića; 100 tisuća kuna za stipendiranje učenika i studenata

Svečanosti potpisivanja ugovora Općine Župa dubrovačka priključili su se predstavnici Zaklade Antuna Miloslavića. Naime, po završetku natječaja i objavljene bodovne liste stipendista Općine Župa dubrovačka, Zaklada Antuna Miloslavića izrazila je želju da novčanom donacijom potpomogne stipendiranje još kandidata s područja općine.

Po prijedlogu Općine, stipendijom Zaklade obuhvaćeni su oni učenici i studenti koji su zadovoljili kriterije, ali zbog velike konkurencije nisu ostvarili pravo na dodjelu stipendije. Upravno vijeće zaklade je na sjednici održanoj 05. prosinca donijelo je odluku o stipendiranju tih učenika i studenata u školskoj - akademskoj godini 2016./2017.

Predsjednik Zaklade, gospar Nikša Matuško,  obratio se ovogodišnjim stipendistima, te ukratko ispričao priču o Zakladi Miloslavić, te nasljedstvu koje je Župljanin, pok. Antun Miloslavić ostavio za dobrobit Župe i njenih stanovnika iz kojeg se ove godine stipendiraju tri učenika i jedanaest studenata.
Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn