Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Literarnim natječajem u župskoj školi obilježen Mjesec hrvatske knjige

Literarnim natječajem u svim razredima predmetne nastave u OŠ Župa dubrovačka i ove godine je obilježen Mjesec hrvatske knjige. U petim razredima pisale su se bajke, u šestim znanstvenofantastične priče, u sedmim legende, a osmi razredi pisali su komentar na ovogodišnje Olimpijske igre u Riju. Učiteljice Hrvatskoga jezika i knjižničarka odabrale su najbolje radove.

Na završnoj priredbi povodom Mjeseca hrvatske knjige održao se već tradicionalni Kviz o knjigama za učenike petih razreda.Na kvizu je najuspješniji bio tim učenika iz 5.d razreda.

Učenici koji su napisali najbolje literarne radove nagrađeni su knjigom.

Učiteljice Hrvatskog jezika i knjižničarka čestitaju svim nagrađenim učenicima uz savjet da čitaju knjige jer u njima se krije bogatstvo!


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn