Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Prigodnom svečanošću u Župskom vrtiću obilježen Dan kruha (FOTO)

Tijekom listopada tradicionalno se obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Tako je nakon prošlotjedne proslave u Osnovnoj školi Župa dubrovačka prigodan program održan danas u župskom dječjem vrtiću.

Vrijedne ruke dječice, njihovih roditelja i odgojiteljica pripremile su mnoštvo ukusnih pekarskih delicija. Don Bernardo Pleše, župnik iz Mlina posjetio je vrtić i blagoslovio kruh, djecu kao i sve djelatnike vrtića. Iskazivajući svoju zahvalnost na darovima i plodovima kojima su podareni, župski mališani su uljepšali svečanost otpjevavši niz pjesmica koje su marljivo uvježbali nakon čega su svi kušali pekarske poslastice.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/obrazovanje/dan_kruha_vrtic16{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn