Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Prigodnom svečanošću u Župskom vrtiću obilježen Dan kruha (FOTO)

Tijekom listopada tradicionalno se obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Tako je nakon prošlotjedne proslave u Osnovnoj školi Župa dubrovačka prigodan program održan danas u župskom dječjem vrtiću.

Vrijedne ruke dječice, njihovih roditelja i odgojiteljica pripremile su mnoštvo ukusnih pekarskih delicija. Don Bernardo Pleše, župnik iz Mlina posjetio je vrtić i blagoslovio kruh, djecu kao i sve djelatnike vrtića. Iskazivajući svoju zahvalnost na darovima i plodovima kojima su podareni, župski mališani su uljepšali svečanost otpjevavši niz pjesmica koje su marljivo uvježbali nakon čega su svi kušali pekarske poslastice.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn