Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski vrtić; Seminar o zakonskom okviru u ustanovama ranog i predškolskog odgoja (FOTO)

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka jučer je počeo dvodnevni seminar na temu zakonskog okvira u ustanovama ranog i predškolskog odgoja namijenjen voditeljima i osoblju vrtića. Seminar se kroz plenarna izlaganja i radionice održava u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka, a na njemu se govori o: mjerama sigurnosti u dječjem vrtiću, godišnjim odmorima, evidenciji radnog vremena, zasnivanju i prestanku radnog odnosa u vrtiću, inspekcijskom nadzoru, izradi godišnjeg plana i programa odgojno obrazovnog rada te kurikuluma vrtića, državnom pedagoškom standardu i ostalom vezanom uz navedenu tematiku.

Predavačica je Višnja Mikuš-Krešić, dipl. pravnica, voditeljica učilišta Eduka savjet iz Zagreba, a seminaru prisustvuje oko 130 sudionika iz Dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije: Korčule, Stona, Slanog, Ploča, Dubrovnika, Konavala i domaćina Župe dubrovačke.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn