Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U školske klupe sjelo 130 prvašića - Priredba dobrodošlice prvi put u novoj dvorani (FOTOGALERIJA)

U klupe župske škole danas je sjelo novih 130 učenika, prvaša raspoređenih u pet razrednih odjeljenja u školskim zgradama na Mljekari i na Kantulama, te u područnoj školi Postranje. Ovogodišnji prvaši su prva generacija koja je dočekana priredbom dobrodošlice u novoj školskoj dvorani, čije su tribine ispunili roditelji i članovi obitelji novih učenika.

Uz program dobrodošlice u kojem su nastupili učenici župske škole, najmlađe osnovnoškolce su pozdravili ravnatelj Anton Jurkić i općinski načelnik Silvio Nardelli. Slijedila je prozivka i uručenje poklon paketa za održavanje nastave likovnog odgoja koje je prvašima i ove godine osigurala Općina, a zatim su učitelji i učiteljice Ankica Ćuić, Suad Brković, Luce Čučić, Đurđica Bender Masle i Nine Lujo, te Katarina Telesmanić iz Područne škole Postranje nove učenike po prvi put odveli u njihove razrede.

Najmlađim župskim učenicima želimo puno uspjeha i radosnih školskih trenutaka, a djelić atmosfere s današnje priredbe pogledajte u Fotogaleriji


FOTOGALERIJA 25 slika

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn