Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Donosimo popis učenika prvih razreda OŠ Župa dubrovačka po razrednim odjeljenjima

Osnovna škola Župa dubrovačka objavila je danas popis učenika prvih razreda podijeljenih u pet razrednih odjeljenja po 25 učenika. Kako smo već pisali, tri razredna odjeljenja prvog razreda nastavu će pohađati u novoj školskoj zgradi na Mljekari gdje će im biti osiguran i produženi boravak u školi, dok će dva odjeljenja prvaša nastavu pohađati u "staroj školi" na Kantulama. U župsku školu ove godine polazi 130 prvaša, te će uz navedenih pet odjeljenja, pet učenika nastavu pohađati u područnoj školi u Martinovićima.

Svečana priredba za sve prvaše (uključujući i prvaše iz PŠ Postranje) održat će se u ponedjeljak u novoj školskoj dvorani u 11:00 sati. Učenici od 2. do 8. razreda trebaju doći u školu u 8:00 sati i to učenici 3. i 4. i 2.a razreda u staru školsku zgradu, a ostali u novu školsku zgradu. Učenici 2. i 4. razreda Područne škole Postranje trebaju doći u 8:00 sati u svoju školu.

Produženi boravak za druge razrede kreće od ponedjeljka, a za prvaše od utorka.

Popis učenika prvih razreda OŠ Župa dubrovačka po razrednim odjeljenjima


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn