Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji nema odgode - Nastava u školama počinje 5. rujna

Županijski Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost i šport poslao je obavijest da u Dubrovačko-neretvanskoj županije nastava u svim osnovnim i srednjim školama Dubrovačko-neretvanske županije počinje prema školskom kalendaru u ponedjeljak, 5. rujna i time opovrgnuo naganjanja o odgodi početka nastave u Dalmatinskim županijama.

U Osnovnoj školi Župa dubrovačka svi učenici od 2. do 8. razreda trebaju doći u školu u 8:00 sati i to učenici 3. i 4. i 2.a razreda u staru školsku zgradu, a ostali u novu školsku zgradu.

Učenici 2. i 4. razreda Područne škole Postranje trebaju doći u 8:00 sati u svoju školu.

Produženi boravak za druge razrede kreće od ponedjeljka, a za prvaše od utorka.

Svečana priredba za sve prvaše (uključujući i prvaše iz PŠ Postranje) održat će se u novoj školskoj dvorani u 11:00 sati.

Autobusi kreću po ustaljenom rasporedu, a povratak je organiziran u 10:30.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn