Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nova školska sportska dvorana na Mljekari napokon otvorila svoja vrata javnosti (FOTO)

Priredbom za Dan škole i utakmicama skupine "A" završnice Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata danas je svoja vrata javnosti napokon otvorila dugoočekivana školska sportska dvorana na Mljekari.

Školska djeca dvoranu koriste već neko vrijeme, a kako su je predstavnici Ministarstva prosvjete obišli prije nekoliko dana završene i sve potrebne procedure, te će se nakon današnjih utakmica KMNL-e, vrlo skoro njezino korištenje omogućiti sportašima i rekreativcima s područja općine.

Trodijelna dvorana raspolaže s pokretnim tribinama s 420 sjedećih mjesta (za malonogometne i rukometne utakmice kapacitet je nešto manji), osam svlačionica, tri spremišta za opremu i rekvizite, te svom potrebnom opremom za školske aktivnosti, te sportaše i rekreativce.


Kako doznajemo od ravnatelja Antona Jurkića, uskoro se uz prigodan program, planira organizirati i svečano otvorenje dvorane.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn