Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

OŠ Župa dubrovačka; Osmaši posjetili župski vrtić i predškolcima čitali priče o patuljcima

Učenici osmih razreda OŠ Župa dubrovačka u četvrtak su povodom Dan hrvatske knjige 22.travnja i Noći knjige 23.travnja posjetili župski dječji vrtić gdje su predškolcima čitali priče o patuljcima, autorske priče učenika nastale na literarnom natječaju koji se u župskoj školi provodi svake godine u Mjesecu hrvatske knjige.

Osmaši su Dječji vrtić posjetili u pratnji učiteljice hrvatskog jezika Jozefine Domazet Delić i školske pedagoginje, a srdačno je dočekala ravnateljica vrtića Marija Jelić. Uz čitanje tri priče o mudrom patuljku, predškolcima su podijeljene i bojanke patuljka, a učenici su se u školu vratili puni dojmova i sa željom za skorim novim susretom sa župskim predškolcima.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn