Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Djeca iz župskog Dječjeg vrtića posjetila Turističku zajednicu općine (FOTO)

U petak, 18. Ožujka Turističku zajednicu općine Župa dubrovačka posjetili su neobični turisti, djeca iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka. Mališani su zajedno s odgojiteljicama ušli u Turističko informativni centar turističke zajednice i na svoj dječji način se informirali o turistima, radu turističke zajednice, župskim suvenirima plavim cvjetovima i prijavama turista. Nisu došli praznih ruku već su donijeli i svoje poklone lijepo upakirane crteže.

Djelatnici turističke zajednice Anita, Dalija i Ivo lijepo su primili i pozdravili drage male goste te im pričali o što je turistima, turističkoj zajednici, uređenju turističkih mjesta, čistoći okoliša ... Nakon ovoga uslijedila su brojna pitanja djece i odgojiteljica, te jedno prekrasno druženje u ugodnoj atmosferi. Na kraju su djelatnici turističke zajednice djeci predali i svoje poklone zeka i prospekt Župe dubrovačke.

Djeca zadovoljna posjetom, skupa odgojiteljicama su djelatnicima Turističke zajednice poželjela dobru turističku sezonu i obećala da će ih ponovno posjetiti pred Božić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/obrazovanje/vrtic_TZO0316{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn