Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski karnevo u projektu „Moja Župa“ 2.a razreda župske osnovne škole (FOTO)

U utorak, 2.veljače, u sklopu projekta 2.a razreda „Moja Župa“ župsku školu su posjetili predstavnici Župskog karnevala. Oni su u školu donijeli mnoštvo albuma, neke još iz 1988.godine, pa su učenici na fotografijama prepoznavali svoje roditelje, susjede, bake i djedove. Najveća atrakcija je bio Karneval koji ih je nasmijao svojom pojavom.

Predsjednik karnevala Đuro Handabaka je učenicima pričao o nastanku Župskog karnevala i zašto je važan za naše mjesto.

- Tradiciju maškaravanja nastavljate i vi, a ove godine ste svojom povorkom i zabavom otvorili pokladna događanja u Župi -istaknuo je Đuro Handabaka.

Župski karnevo u svojih 35 godina postojanja samo dva puta nije pohodio Stradun i to za vrijeme Domovinskog rata. Tradiciju posjeta Stradunu nastavili su i ove godine kad je Gradom prošetalo oko 200 maškara, domaćih i gostiju.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/obrazovanje/moja_zupa{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn