Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Počinju predupisi u prvi razred župske osnovne škole u školskoj godini 2016./2017.

Iz Osnovne škole Župa dubrovačka pozivaju roditelje, odnosno skrbnike djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. da u vremenu od 25. siječnja do 5. veljače, podnesu zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u I. razred Osnovne škole Župa dubrovačka.

Roditelj, odnosno skrbnik, ispunjeni Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika može predati u osnovnoj školi Župa dubrovačka, odnosno na području kojeg dijete ima prebivalište, tj. prijavljeno boravište, a ona će ga proslijediti nadležnoj unutarnjoj ustrojstvenoj jedinici ovoga Ureda državne uprave.

Zahtjev s dokumentacijom dostaviti u tajništvo škole osobno ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 25.siječnja do 05. veljače 2016. godine.

Uz Zahtjev treba dostaviti i: skeniranu osobnu iskaznicu djeteta ili jednog od roditelja, odnosno skrbnika s kojim dijete stanuje i kopija rodnog lista (nebitan nadnevak izdavanja)

Priloženi dokumenti:

Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika

Obavijest o upisu djece u prvi razred školske godine 2016./17.

Plan upisa djece u prvi razred školske godine 2016./17.

Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta


OBAVIJEST ŠKOLSKE LIJEČNICE

Pozivaju se roditelji djece koja se u šk. god. 2016./2017. upisuju u 1.razred osnovne škole ŽUPA DUBROVAČKA da u terminima 22., 24. i 26.02.2016. od 12.00 do 14.00 sati preuzmu uputnice za vađenje krvi i urina u dječjem dispanzeru na Batali kod dr. Brguljan.

Nije potrebno dovoditi dijete, nego samo ponijeti djetetovu zdravstvenu iskaznicu.

Kontakt dr. Brguljan: 356-400


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn