Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Priredbom i radionicama u župskoj školi obilježen Mjesec hrvatske knjige (FOTO)

Prošlog je tjedna u župskoj školi održana priredba kojom je obilježen Mjesec hrvatske knjige.Prvi dio priredbe se sastojao od kviza u kojem su se natjecala po dva učenika iz svakog petog razreda. U drugom dijelu priredbe uslijedilo je proglašenje pobjednika literarnog natječaja povodom Mjeseca hrvatske knjige.

U utorak je u školskoj knjižnici održana i radionica s učenicima 1. b razreda u kojoj su prvaši slagali puzzle napravljene od naslovnih stranica tri slikovnice (Snjeguljice, Trnoružice i Crvenkapice), slagati po redu izmiješane riječi naslova slikovnica i izmisliti kraj do pola pročitane priče o jednom neobičnom zmaju koji se zvao Zmaj Škakljaj.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn