Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u župskom vrtiću (FOTOGALERIJA)

Kroz mjesec listopad u župskom vrtiću tradicionalno su obilježeni Dani kruha. Svaka odgojno-obrazovna skupina je to napravila na svoj način.

U srijedu, 21. listopada, odgojne skupine ZVONČIĆI, PČELICE I RIBICE posjetili su Konavoske dvore, stari mlin u Ljutoj i pekaru Gabrile na Grudi.

Odgojno-obrazovne skupine koje su planirale posjet pekari ŽUPA na Mljekari, zbog vremenskih neprilika nisu to mogle ostvariti stoga je gospođa Pecolaj u vrtić dopremila slance za djecu.

U utorak, 27. listopada 2015. godine, vrtić je posjetio svećenik don Bernardo Pleše koji je blagoslovio kruh i druga peciva, te proveo dan s djecom i djelatnicama vrtića.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn