Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Štrajk se nastavlja; Danas u župsku školu došlo petnaestak učenika, radilo pet djelatnika

Za razliku od prvog dana štrajka kada je u Osnovnu školu Župa dubrovačka došlo samo pet učenika, kako doznajemo od ravnatelja Antona Jurkića, danas ih je došlo petnaestak.

- Štrajk se nastavio, danas je radio jedan djelatnik više nego u petak, ukupno pet djelatnika, a u školu je došlo petnaestak učenika. Riječ je o učenicima u razrednoj nastavi za koje je organiziran boravak u prostorima "stare škole". Niti jedan učenik iz predmetne nastave nije došao u školu, a danas nije bilo ni učenika uključenih u program produženog boravka - rekao je Jurkić.

O daljnjem razvoju situacije u školi nemaju informacije.

- Sindikati bi s Vladom trebali razgovarati danas. Vidjet ćemo hoće li se naći neko rješenje, ja bi volio da sutra nastava bude kako treba, ali za sada ne možemo dati nikakvu informaciju - poručio je ravnatelj župske škole.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn