Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Roditelji se solidarizirali s učiteljima i profesorima - Samo pet učenika u župskoj školi

Roditelji učenika koji pohađaju OŠ Župa dubrovačka gotovo u potpunosti su se odazvali molbi Vertikale sindikata obrazovanja da svoju djecu ne šalju u školu za vrijeme štrajka i tako pružili podršku i razumijevanje učiteljima i profesorima u borbi za bolje uvjete rada. Prvog dana štrajka u župsku školu je došlo samo pet učenika, od kojih dvoje pohađa produženi boravak.

- Za djecu koja su jutros došla u školu smo organizirali boravak u knjižnici s knjižničarkom i profesorima koji nisu u štrajku. Riječ je o jednom učeniku iz predmetne, te četvero iz razredne nastave od kojih je dvoje u produženom boravku. Učenici će ostati u školi onoliko sati koliko su po rasporedu trebali imati, a dvoje djece u produženom boravku uobičajeno do popodnevnih sati. Pošto se radi o pet učenika, svi iz različitih razreda, nastavu nije moguće organizirati.  Izgleda da su se roditelji solidarizirali s učiteljima i profesorima  - rekao je ravnatelj župske škole prof. Anton Jurkić.

U štrajku svi osim dvoje profesora i dvoje vjeroučitelja

Od svih učitelja i profesora župske škole u štrajku nisu samo dvoje profesora iz predmetne nastave, te dvoje vjeroučitelja. Svi učitelji razredne nastave su u štrajku.

Od predstavnika sindikata u župskoj školi smo obaviješteni da nisu ovlašteni davati nikakve informacije.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn