Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Večer matematike - Radionice za djecu i roditelje u župskom Dječjem vrtiću (FOTOGALERIJA)

U četvrtak, 5. prosinca u Dječjem je vrtiću Župa dubrovačka, po drugi put održana Večer matematike koju organizira Hrvatsko matematičko društvo.

Večer matematike je organizirana u obliku radionice za djecu i roditelje, koja uključuje radne centre, tj. „matematičke stanice“ s matematičkim aktivnostima.

Večer matematike je organizirana u prizemlju centralnog vrtića, gdje je sudjelovalo šest predškolskih odgojno-obrazovnih skupina, 64 djece i njihovih roditelja. Također je organizirana i na katu Općine, gdje su sudjelovale četiri odgojno-obrazovne skupine, 35 djece i njihovih roditelja.

Matematičke aktivnosti su prilagođene djeci predškolske dobi te na taj način, kroz igru i zabavu, djeca upoznaju osnovne matematičke pojmove.

Sva djeca su dobila zahvalnicu za sudjelovanje na Večeri matematike.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn