Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukacija odgojitelja o utjecaju elektroničkih medija na rani razvoj i zdravlje djece

Zavod za javnozdravstvo organizira u suradnji s Upravnim odjelom za društvene djelatnostiedukaciju odgojiteljaoutjecaju elektroničkih medija na rani razvoj i zdravlje djece u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka. U tu svrhu jeMatija ČaleMratović, dr. med., specijalist školske medicine, dana 27. studenog 2019. godine održala navedenu edukaciju u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka.

Ravnateljica, stručne suradnice i četrdesetak odgojiteljica je imalo prilike čuti rezultate brojnih istraživanja o negativnim posljedicama prekomjernog korištenja elektroničkih medija na rani razvoj i zdravlje djece te o načinima informiranja roditelja o navedenoj tematici.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn