Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski učitelji među 40 tisuća prosvjetara u velikom prosvjedu na Trgu Bana Jelačića (FOTO/VIDEO)

Na glavnom zagrebačkom trgu u 12:05 sati počeo je prosvjed prosvjetara pod nazivom “Hrvatska mora bolje". U Zagreb je stiglo više od 200 autobusa iz cijele Hrvatske, prema procjenama sindikata u izjavi za HRT pred početak skupa, na Trgu Bana Jelačića je 40 tisuća prosvjetnih djelatnika.

Među okupljenima su i djelatnici župske škole koji su jučer krenuli prema Zagrebu.Podsjetimo, prosvjetari štrajkaju već 31 dan, traže povećanje plaća kroz povećanje koeficijenata složenosti poslova za 6,11 posto.  Štrajk je prvo počeo po cirkularnom modelu, a od prošlog utorka prerastao je u opći štrajk, pa do danas 11 dana nije bilo nastave.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn