Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nastave nema do daljnjeg - Od danas frontalni štrajk svaki dan do ispunjenja zahtjeva

Učitelji i nastavnici u osnovnim i srednjim školama od danas su u frontalnom štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva. Sindikat hrvatskih učitelja i Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske na konferenciji za novinare izvijestili su o štrajku u osnovnim i srednjim školama te najavili daljnji tijek štrajka.

- Jučer su održani sastanci sindikalnih tijela i jednoglasno je donesena odluka o frontalnom štrajku - rekao je predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec.

Sindikati neće samo štrajkati nego će pokazati svoju vidljivost gotovo svakog dana. Sutra ćemo je pokazati tijekom kongresa EPP-a koji se održava u Zagrebu, mini akcijom "Potrubi za obrazovanje". Cijela trasa puta od Sheratona do Arene bit će pokrivena našim ljudima s transparentima s tim natpisom. Bit ćemo i kod sjedišta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma. Dogovorili smo da će u svim gradovima gdje imamo članove, od 13 do 14 sati naši aktivisti držati takve transparente "Potrubi za obrazovanje" - dodao je Mihalinec

Glavna tajnica Sindikata hrvatskih učitelja Ana Tuškan rekla je da je na izjašnjavanje u osnovnim školama izašlo 31.207 zaposlenika, 96 posto odbilo je ponudu Vlade, te je zahvalila roditeljima što podržavaju i shvaćaju važnost obrazovanja i onih koji svakodnevno provode vrijeme s njihovom djecom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn