Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

„Neka odrastanje bude dječja igra“ - Bajkaonica s Zijahom Sokolovićem u župskoj školi (FOTO)

Savez Društvo Naša djeca Hrvatske u suradnji s tvrtkom Nivea već šestu godinu zaredom provodi projekt pod nazivom „Neka odrastanje bude dječja igra“u skolopu kojeg je prošlog tjedna u Osnovnoj školi Župa dubrovačka održana Bajkaonica sa glumcem  Zijahom Sokolovićem.

Priredba je počela pozdravom ravnatelja Antona Jurkića, nakon kojeg je Miomira Velikonja, predstavnica Društva Naša djeca - Dubrovnik predstavila je projekt „Neka odrastanje bude dječja igra“ te zahvalila ravnatelju i djelatnicima škole na suradnji u ovom korisnom i važnom projektu.Volonterka Društva „Naša djeca“ Dubrovnik Ivana Barović je naglasila važnost čitanja i pripovijedanja priča te najavila gosta, glumca Zijaha Sokolovića koji je je pripovijedao djeci bajke „Ogledalce“ (G. Vitez) i Dobro stablo (S. Silverstein).

Na Bajkaonici je sudjelovalo 220 učenika i učenica trećih i četvrtih razreda u pratnji svojih učitelja i učiteljica. Svi su s velikom pažnjom pratili svaki pokret i slušali svaku riječ tijekom pripovijedanja. Svoje oduševljenje učenici su iskazali na kraju pripovijedanja glasnim i dugotrajnim pljeskom.

Izvor; Društvo „Naša djeca“ Dubrovnik- Facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn