Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dubrovnik & Konavle walking Festival - Pješačka tura kroz župska Gornja sela

U sklopu Dubrovnik & Konavle walking Festivala koji se održava od  9. do 11. studenog u nedjelju je organizirana pješačka tura kroz Gornja sela Župe dubrovačke do Čelopeka gdje sudionike očekuje tratamenat - besplatan grah s kobasicama. Ova pješačka tura starta u 9 sati u Mlinima, a sudionicima pješačenja je organiziran i vodič.

- Walking festivali je jedan drugačiji pogled na svijet koji nas okružuje, ukazujući na sliku spoja prirode i kulturnog značaja pojedinih područja. Vodeći se tom idejom za vas smo pripremili tri različite pješačke ture koje će vas sigurno ostaviti bez daha. Festival je prvi put organiziran 2016. godine sa ciljem promicanja skrivene strane Dubrovnika, lokalnih okusa  i pješačkih staza. Slikovita sela, pješačke staze, stara željeznička pruga, vinogradi, vinarije i seoska domaćinstva dio su jedinstvenog programa namijenjenog svakome - od početnika do iskusnih pješaka - navodi se u objavi organizatora

Uz pješačenje kroz župska Gornja sela, u petak s početkom u 09:00 s Pila se kreće serpentinama prema Srđu (Pile-Srđ-Pile), a u subotu  će se pješačiti u Konavlima s Vojskog dola dola prema Mihanićima i Cadmos Village-u.

Prijaviti se možete na link;  https://goo.gl/forms/c7FRPQixqU0LoPgP2


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn