Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Udruga Sigurnost u prometu organizira radionicu "Mopedi i Motocikli u prometu"

S obzirom da su vozači mopeda i motocikla jedna od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu, Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno organizira radionicu pod nazivom "Mopedi i Motocikli u prometu". Radionica će se održati u subotu 13. listopada u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku (Lapad-Cira Carića) s početkom u 10 sati.

Radionica će se sastojati od edukativnog dijela (pružanje prve pomoći djelatnici SHMP Dubrovnik, statistika stradavanja) kao i praktičnog dijela na poligonu ispred Sveučilišta!

Polaznicima radionice će biti dodijeljena uvjerenja o pohađanju radionice kao i prigodni poklon u vidu zaštite za bubrege (bubrežnjak) te sredstva za čišćenje vizira kacige!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili porukom na ovu FB stranicu! Veselimo se zajedničkom druženju, poručuju iz udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn