Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sportske Novosti; Lukša Jakobušić novo ime u kampanji izbora predsjednika Hajduka?

Župski poduzetnik, vlasnik "One Suite Hotela" u Srebrenom Lukša Jakobušić prema pisanju Sportskih Novosti, novo je ime s kojim se barata u kampanji izbora predsjednika Hajduka. Kako se navodi u  tekstu ovog sportskog dnevnog lista, Jakobušić se nije prijavio na natječaj, ali špekulira se da je "head hunter" agencija koju je angažirao Hajduk uzela dubrovačkog poduzetnika kao jednog od relevantnih kandidata za upražnjeno mjesto prvog čovjeka Hajduka.

Podsjetimo, Jakobušić je kao predsjednik Juga u četiri godine osvojio naslov prvaka Europe, Europski superkup, tri naslova prvaka Hrvatske, tri Hrvatska kupa, a dvaput je osvojio i regionalnu ligu, što ga svrstava za jednog od najuspješnijih sportskih djelatnika u Hrvatskoj u posljednje vrijeme.

Lukša je trenutno u Rimu, na putu za Genovu gdje sutra Jug počinje s nastupom na Final 8. završnom turniru Lige prvaka.

- Ponovit ću što sam rekao i drugim medijima, na natječaj se nisam prijavio. To što se spominje moje ime kao mogućeg novog predsjednika Hajduka mi može imponirati, ali nitko me nije kontaktirao u vezi s tim, tako da o tome ne mogu ništa više reći - rekao nam je Lukša Jakobušić u telefonskom razgovoru.

Izvor: Sportske Novosti


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn