Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Rezultati mlađih kategorija Župe dubrovačke - Dječaci rođeni 2011. odigrali prvu utakmicu

Ovaj vikend su nastavljena natjecanja u županijskim ligama za mlađe kategorije. Pobjede su ostvarili juniori (U-18) koji su slavili u Kuparima protiv NKNA Libertas i mlađi pioniri (U-12) protiv ŠN Božo Broketa.

Ovaj vikend je počela liga i za najmlađe, dječake rođene 2010 g. i mlađe. NK Župa dubrovačka nastupa s dječacima rođenim 2011.g. i mlađim. Ovu nedjelju su igrali protiv ŠN Božo Broketa i nakon vodstava 1:0 i 2:1 na kraju je utakmica završila rezultatom 2:2. Strijelci su bili Miho Mišić i Matej Marić.S obzirom da je ovo njihova prva utakmica ovo je vrlo dobar rezultat a i treba napomenuti da će većinu utakmica odigrati protiv godinu dana starijih dječaka.

Rezultati:

Juniori (U-18) NKNA Libertas - NK Župa dubrovačka 2:4 (Dominik Krmek 2, Matej Radić, Bruno Lonza)

Kadeti (U-15) NKNA Libertas - NK Župa dubrovačka 1:0

Mlađi pioniri (U-12) NK Župa dubrovačka - ŠN Božo Broketa 4:3 (Božo Gustin 3, Valentin Brajko)

Početnici (U-10) su trebali igrati u subotu, ali je zbog lošeg vremena cijelo kolo odgođeno

Predpočetnici (U-8) NK Gošk Dubrovnik 1919 - NK Župa dubrovačka I 6:2 (Antonio Vučur, Maro Miloslavić) ŠN Božo Broketa - NK Župa dubrovačka II 3:1 (ag)

Liga za 2010 g. i mlađe; NK Župa dubrovačka (2011.g.) - ŠN Božo Broketa 2:2 (Miho Mišić, Matej Marić)Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn