Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Fair Play mladićima iz Čelopeka, Igrač kola Petar Šilježar, gol kola Branimir Perić

Matko Haičman, Kristijan Rašica, Jak Kojaković, Antonio Varga, Vjeko Haičman i Milan Mikulić, dječaci potpomognuti s dva iskusnija "Žuta pauka" izašli su na parket "hrvati se" s iskusnom i brojnom momčadi Soline / Plat, znajući da nemaju pretjeranih šansi, osim motiva da brane boje svoga mjesta. Tako su ovi momci zaslužili naslov Fair Play drugog kola Turnira župskih mjesta.

- Možda se ovu ekipu po učinkovitosti ne može usporediti s legendarnim Žutim paucima, ali onih pola sata borbe na terenu je jednaka pobjeda kao i kad su Pero Grbić i društvo punili protivničke mreže. Mislim da će se i oni sami složiti s tim. Momci,hvala vam što ste nas podsjetili koji je biti ovakvih okupljanja,možda jeste najmlađi,ali ste zato primjer svima - navodi se u obrazloženju na Facebook stranici turnira.

Najljepši gol kola je postigao Branimir Perić (Gornja Čibača), a za igrača kola je proglašen Petar Šilježar (Srebreno) koji je s dva gola preokrenuo rezultat utakmice protiv Mišića i donio svojoj ekipi vjerojatno presudne bodove za prolaz u završni dio turnira.

Na kladionici u ovom kolu najuspješniji je bio Dragan Bulum (Srebreno) s 27 bodova. Bulum je pogodio rezultat utakmice Postranje - Pod Petrača 1:1, a po jedn rezultat su pogodili i Miro Marić (Postranje - Pod Petrača 1:1), Ivo Katić (Mišići - Srebreno 2:3), te Krešo Prkačin (Soline/Plat - Čelopeci 6:1). Nakon dva kola vodi Miro Marić 39 bodova, slijede Tomo Raič 36, Dragan Bulum 35, Ivo Katić 31, Krešo Prkačin 31 , Vicko Miloslavić 24, ...


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn