Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tradicionalni turnir župskih mjesta počinje 20. siječnja, prijave do 18.01.

Popularni turnir župskih mjesta koji se tradicionalno igrao u predblagdanskom vremenu ove je godine prebačen u siječanj. Uz novi termin, ovogodišnji turnir donosi i novi raspored, pa će se umjesto dosadašnjeg svakodnevnog igranja kroz dva tjedna, utakmice igrati samo vikendom, najčešće nedjeljom , a turnir će trajati skoro dva mjeseca.

Uz ovu promjenu organizatori najavljuju i nekoliko novih događanja uz turnir, pa bi se tako nakon svakog kola - termina utakmica organizirale zabave i druženja sudionika.

Prijave ekipa mjesta su otvorene do    18. Siječnja za kada je najavljen ždrijeb. I ove godina igra se u sistemu 5 + 1, uplata po ekipi je 500 kuna, a pravila su ista za ekipu mogu igrati samo mještani mjesta koje predstavlja.

Prijave se mogu izvršiti preko inboxa na Facebooku; Mateo Delić ili na telefon 099 834 1624.

Naslov prvaka brani momčad Fix Čibače, a tko će ove godine podignuti prijelazni pehar našeg portala doznat ćemo krajem veljače.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn