Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Šesto izdanje Zimske lige NK Župa dubrovačka od 13. siječnja do 24. veljače 2019.

Šesto izdanje već tradicionalne Zimske lige Nogometnog kluba Župa dubrovačka igrat će se u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari do 13. siječnja do 24. veljače 2019. godine.

Liga nastavlja s porastom broja prijavljenih ekipa, pa će tako za razliku od zadnje sezone s 34 ekipe, za dvadesetak dana na parketu dvorane na Mljekari igrati mali nogometaši iz 39 ekipa.

Podsjetimo, u pet uzrasnih kategorija lani su najviše uspjeha imale ekipe iz NKNA Libertas i NA Konavle koje su slavile u po dvije kategorije, dok je jedna pripala NK Gošk Dubrovniku. Župa dubrovačka je na prošlogodišnjoj Zimskoj ligi osvojila jedno drugo i dva treća mjesta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn