Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Veterani iz Župe uvjerljivom pobjedom ušli u osminu finala Kutije šibica (FOTOGALERIJA)

S po dva gola Miljenka Meštrovića i Ivice Karabogdana, te jednim Borisa Raiča, veterani iz Župe dubrovačke koji na popularnoj Kutiji šibica nastupaju pod imenom Sport caffe Čibača Arriva - Župa dubrovačka uvjerljivo su slavili protiv ekipe Bilić Erić Security i upisali drugu pobjedu na veteranskom dijelu turnira ovogodišnje "Kutije". Župski veterani su se ovom pobjedom plasirali u osminu finala gdje će danas igrati protiv momčadi Sofra  lanjskog finalista ovog turnira.

U dvorani dva Doma sportova jučer popodne su prevladavali Župljani, najviše je bilo malih nogometaša članovima omladinskog pogona Župe koji u tri kategorije igraju na dječjem turniru Zagreb kid's winter trophy, te njihovih roditelja, ali i Župljana koji borave u Zagrebu ili su se jučer zatekli u glavnom gradu.

Za Sport caffe Čibača Župa dubrovačka u pobjedi 5:0 protiv Bilić Erić Security su nastupili; Dragan Palameta, Nino Kulaš, Robert Bender, Mario Raguž, Ivica Karabogdan, Ile Katić, Miljenko Meštrović, Mario Puljić, Boris Raić i Joško Jozef Atijas.


FOTOGALERIJA veterani Župe dubrovačke

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/malinogomet/veterani_zupa_domsportova{/gallery}

 


FOTOGALERIJA župski navijači u Domu sportova

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/malinogomet/dom_sportova_navijaci{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn