Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Posljednji dan razigravanja po skupinama; U "ljepotici" večeri Pivari i Peškafondo 6:6

Sinoć se igrao posljednji dan razigravanja po skupinama i poznati su svi parovi četvrtfinala. Škropec i Mirakul su igrali za prolaz i na samom početku je bilo donekle zanimljivo, ali ekipa C.B. Mirakul je ipak kvalitetnija ekipa i nije dozvolila iznenađenje. Pobjedom su osvojili drugo mjesto u skupini "D".

U drugoj utakmici prava "ljepotica". I jedni i drugi neopterećeni prolaskom odigrali su bas odličnu utakmicu. Pivari su vodili 3:0 pa Peškafondo okrenuo na 6:4 da bi u zadnjoj sekundi L.Pušić izjednačio na 6:6. Na kraju najrealnije neriješeno.

U posljednjoj utakmici,Antika i Ombla su igrali za prvo mjesto u skupini.Za razliku od prethodne gledali smo pravu uspavanku u kojoj je Ombla bila za nijansu bolja te pobjedom osvaja prvo mjesto u skupini "B".

Rezultati - četvrtak, 05.07.2018.

Škropec - C.B.Mirakul     2:6
(D.Žarak, I.Kelez / J.Neborgaj 3, P.Vuličević, A.Konsuo, A.Micevski)

Po litre pive-Peškafondo     6:6
(L.Pušić 4, L.Bogdanović, ag / K.Prkut 2, N.Mišić, P.Kraljić, T.Soldić, ag)

C.B.Antika-Ombla     1:2
(D.Ljubišić / D.Burmas 2)


RASPORED:

Petak, 06.07.2018. - 1.dan četvrtfinala

21:00 Sport caffe Čibača - Caffe bar Mirakul
22:00 Orlovi lopatari - Ombla

Subota, 07.07.2018
SLOBODAN DAN

Nedjelja, 08.07.2018. 2. dan četvrtfinala

21:00 Fast food Riva Slano - Caffe bar Antika
22:00 Caffe bar Jaguar - Muchacho


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn