Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sutra počinje Humanitarni turnir "Palčićevih 8" - Poznati parovi četvrtfinala

U organizaciji ŠMN Square Župa Dubrovačka i Udruge Palčić gore, a pod pokroviteljstvom Općine Župa dubrovačka, u dvorani na Mljekari sutra počinje humanitarni turnir 8 kafića pod nazivom "Palčićevih 8" .

Turnir će otvoriti Caffe bar Catamaran iz Srebrenog i Cafe bar Puls iz Dubrovnika u 18 sati, slijede susreti Caffe bara Kiss iz Mokošice i Konobe Tomislav sa Zvekovice u 19:00, zatim Celtic bara Belfast i Caffe bara Mirakul u 20 sat, a na kraju prvog dana u 21:00 igraju Konoba Koloseum i Riva iz Slanoga. u Petak se igraju polufinalne i finalne utakmice.

Podsjetimo, u suradnji s Udrugom Palčić gore svaka od ekipa će imati svoju boju majice. a kotizacija za turnir je upravo kupnja majica, svaka ekipa se obavezala na kupnju 15 komada. Prihod od majica ide za pomoć Udruzi Palčić gore, a u akciju će se uključiti i gledatelji kupnjom ulaznice po cijeni od 10 kuna za svaki dan, uz mogućnost kupnje majice na ulazu u dvoranu.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn